Silhouette

Sunset_square

Silhouette of Piteälven, Arjeplog this summer. Nice pictures to look on when the autumn storm is outside right now. Now al the leaves propably will fall of the trees. But my favourite season (when it comes to photography) Winter is soon here. At least I love the part from January. Cold days, thick snow on the trees, clearblue skies, fullmoon and northern ligths!

Siluette av Piteälven, Arjeplog, i somras. Det är trevligt att titta på sommarbilder när höststormen rasar ute. Nu åker nog alla löv, tillfället att fotografera höstlöv på träden är nog förbi för i år. Men snart kommer min favoritårstid när det gäller fotografering – vintern. I alla fall den senare delen, från Januari och framåt. Iskalla dagar, snötyngda grenar, klarblåa himlar, fullmåne och norrsken. Längtar faktiskt!

One Comment on “Silhouette

  1. Härlig bild med kontrasterna mellan mörkt och ljust. Fina speglingar och djup i bilden tack vare din komposition. / Pia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

https://bestvpncanada.ca/