Cold weather

11.November
Just nu är det riktigt kallt. Vi har haft -31 grader som kallast, idag mätte min bil upp -38.5 längre ner efter vägen. Brrr… Fördelen är att det ofta är väldigt vackert ljus, dom få timmar som det överhuvudtaget existerar. Extrabatterier är att rekommendera!

Right now, it’s really cold outside. We have had down to -31 C, but further down the road my car showed – 38,5. One great thing about the cold is that it often creates a beautiful light. I just have to have many extra batteries in my pocket.

12. December
There has not been so much Northern Lights these past weeks. I really hope that it will be better in January and February.
Norrskenet har lyst (!) med sin frånvaro de senaste veckorna. Jag hoppas verkligen att det blir en ändring på det nu i början på 2016.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

https://bestvpncanada.ca/