Autumn

 

Last autumn i drove through Reivo for a photo trip in the afternoon. The leaves were still colorful and intense. I walked into the forest, towards a small lake and stoped at the edge of it and sat down on an old log. The autumn air was clear and easy to breath. I took some Pictures, but no one turned out like I thought it would. I sat there a long time, looking out over the water, then I turned back and walked to my car, heading home. After just a couple of kilometers, I came to the edge of a small marsh where the intense colors of the sky captured my Eye. What a sunset! And the fog that lifted over the water further away gave an complete fall atmosphere. Quickly I walked out on the marsh and bent down in the wet gras, A few pictures, then the magical moment were gone. But now I knew that I have got the picture I had tryed to get all afternoon.

Förra hösten åkte jag genom Reivo för en fototur på eftermiddagen. Löven var fortfarande kvar på träden, färgsprakande och intensiva. Jag gick en stund i skogen mot en liten tjärn och stannade vid kanten av vattnet, satte mig på en sedan länge nedfallen trädstam. Höstluften var klar och lätt att andas. Jag tog några bilder, men ingen blev sådär som jag tänkt mig. Efter en lång stund, då jag bara satt och blickade ut över vattnet, gick jag så tillbaka mot bilen och lastade in mina kameragrejor och vände hemåt. Efter bara någon kilometer kom jag till kanten av en myr och genast fångade himlens färger min blick. Vilken solnedgång! Och dimman som lyfte över vattnet längre bort förstärkte det vackra ljuset över myren. Snabbt gav jag mig ut på gungflyet och knäböjde i mossan. Några få bilder  – sedan var det magiska ögonblicket borta. Men nu hade jag äntligen fått den bild jag väntat på hela kvällen.

2 Comments on “Autumn

  1. Tack Maria! Hösten är vacker…. enda nackdelen är väl att vintern då står för dörren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

https://bestvpncanada.ca/