Ice art

 

The ice is melting quickly now. Along the side of the creek, the nature is creating beautiful ice sculptures . This is a creek that runs close to me. Every spring I use to go there, to try to find some beautiful shots. Four days ago, there was more ice than water. Despite the last days cold weather, a lot has happened. The power of water get’s stronger for every day.

Isen smälter fort nu. Längs kanterna på bäcken bildas vackra isskulpturer i gräset och grenarna. Den här bäcken rinner inte så långt från mig. Varje vår brukar jag göra flera turer dit för att försöka fånga smältvattnet. För fyra dagar sedan var det mer is än vatten i bäcken. Trots de senaste dagarnas kyliga väder, har det hänt massor sedan jag var hit sist. Vattnets krafter blir starkare för varje dag.

Iceart

Ice

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

https://bestvpncanada.ca/