Water

 

I do love water, especially when in runs like a small creek or a little river. I love the sound of it, I feel calm and happy and can sit there for hours, watching and listening. I also like the difference in color of it, how the trees, plants, clouds and the sun reflects in it. Most of all I like water during calm summer eveings, when the sky is on fire and the nature holds it’s breath, waiting for another day.

Saturday I went for a trip with focus on water. It is so fascinating to see how it changes the landscape and gives it life. Many were the creeks in the forest that I visited, later during evening and night I headed for the lakes, where the calm water gave an perfect reflection of the sky.

Coldcreek

Ripeluokte

Abraure

SunsetMalmesjaur

 

 

6 Comments on “Water

 1. Men vilka fantastiska bilder du tar !! … De är så vackra … Visst är det fint söderut också men storslagenheten i naturen från Jämtland och norröver den saknas … // Maria 🙂

  • Tack Maria, dina ord gör mig jätteglad! Håller med om att det nog kan vara vackert i södra delarna av vårt avlånga land, och kanske är man partisk men jag gillar också storslagenheten i de norra delarna, och framför allt tystnaden. Mvh Anneli.

 2. Så fina vyer du visar i dina bilder Anneli! Vi bor verkligen i en vacker miljö med ett fantastiskt ljus som du fångar så fint med din kamera. / Pia

  • Tack Pia! Ja, visst gör vi det. Det finns många fina vyer runt om kring oss att fånga!

 3. Jag gillar verkligen dina bilder av vatten med lång slutartid. Trollska.
  Vilken tid på året är bäst att besöka Reivo?

  • Hej Ulf! Jätteroligt att du gillar mina vattenbilder. Reivo är vackert alla årstider, men jag tror jag gillar vintern där bäst. Speciellt då snön har lagt sig tjock på träden och vinterkylan ger ett underbart ljus. Men även sommaren är fin, kanske då främst sommarkvällarna då sjöarna ligger spegelblanka och man kan vandra längs stigarna i reservatet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

https://bestvpncanada.ca/