Norway

Norge

I love Norway. The landscape, the people, the high mountains and spectacular views. I wish I could go there more often. This is from a trip in the beginning of August, just outside Bodö. Because I live in the middle of Sweden, it is not so often I get the chance to take pictures of the ocean. Even though I like forest, lakes and rivers more, I really like the look of the endless ocean.

Norge2

2 Comments on “Norway

  1. Hej ! … Nu var det länge sen jag tittade in i din blogg … Har inte alls prioriterat datan denna sommar … Som vanligt helt otroliga bilder … Jag jobbar denna helg men ska ta mig tid att kolla igenom din blogg nu när jag är ledig … För den är verkligen både läsvärd och sevärd …
    Jag delar ditt stora natur och fotointresse … Och uppskattar så mycket dina storslagna vyer … Så vi hörs snart av igen ! … // Maria

    • Hej Maria! Tack för dina fina ord, det värmer! Jag har också prioriterat annat framför datorn i sommar, tyvärr har det inte blivit så mycket fotograferande heller, men nu hoppas jag att det ska bli ändring på det. Har inte heller bloggat så mycket, men hoppas på bättring även där. Ha det gott! Mvh Anneli.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

https://bestvpncanada.ca/