Calendar

12 -December

I am currently working with 2015 years Calendar, and it is always hard to choose pictures for it. I really want them to be good, and to be shot at the exact right month. This is the picture for December, which I think reflects just how that month can be here. This night it was full moon, almost as bright as during daytime but with long, beautiful shadows.

Just nu arbetar jag med att sätta ihop 2015 års almanacka, vilket inte alltid är helt lätt. Det är inte bara svårt att välja bilder, det ska vara bilder som jag tycker speglar den månad som dom ska representera. Jag vill helst också att dom ska vara tagna på exakt rätt månad, även om det ibland är svårt. Kan man använda en bild för februari månad som ar fotad 1 mars? Oftast lyckas jag, men ibland tycker jag den kan spegla rätt månad ändå, även om den inte är fotograferad exakt.

Här lyste fullmånen upp dom kristalliserade grenarna på björkarna, skuggorna är långa men det är nästan lika ljust som mitt på dan. I alla fall en vinterdag här uppe.

One Comment on “Calendar

  1. Vad kul att göra en almanacka ! … En utmaning men en rolig sådan … Och du har ju ett bra fotomaterial att välja bland …
    Du borde göra ett inlägg för den här The Virtual Blog Tour … Så att flera upptäcker din fina blogg med alla magiska bilder …
    Jag är aldrig intresserad av att delta i allt sånt som finns på WP men detta var ett bra tillfälle att visa upp bilder från Jämtland …

    Fundera på det och hör av dig i så fall så ska jag skriva en rad om att du är intresserad i min blogg … Det är få bloggar norrifrån som är lika bra som din … Dessutom skriver du också på både svenska och engelska vilket är bra … // Maria 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

https://bestvpncanada.ca/