Last weekend

sjön

Last weekend the winter was here, a couple of inces of snow and a thin layer of ice on the lake, enough to walk on closest to land. This weekend it has been raining, so now it’s dark and boring again. I really like winter, especially when it comes to taking photos. But it will be back, that’s for sure. Up here we always have a lot of snow.

Förra helgen var vintern på gång, någon decimeter snö och isen hade lagt på sjön, tillräckligt för att gå närmast land. I helgen har det regnat, så nu är det mörkt och trist igen. Jag gillar verkligen vintern, speciellt när det gäller fotomässigt. Men den kommer ju tillbaka, på dessa breddgrader behöver man inte tvivla på det.

båten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

https://bestvpncanada.ca/