Photo exhibition

fotomässan

 

Jag har just kommit hem efter en helg i Stockholm och den årliga Fotomässan. Det var otroligt häftigt att se min bild hänga där på väggen, som en av 48 kvinnliga naturfotografer i utställningen Natur 2014. Utställaren sa att många hade tyckt att den var den största behållningen, vilket gör mig extra stolt. Tänk att få vara en liten del i den!

I have recently arrived home after a weekend in Stockholm and the annual Photo exhibition. It was so thrilling to actually se my image there on the wall, as one of 48 female nature photographers in the exhibition Nature 2014. They said that many of the visitiors thought that this part of the exhibition was the best of all, which makes me extra proud. Imagine to be a small part of that!

Sorry for the bad image quality. Taken with a Samsung Galaxy S3….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

https://bestvpncanada.ca/