Hotel Laponia

Laponiabild

Så här fin blev bilden jag sålde till Hotel Laponia och som dom tapetserade upp i ett mysrum på andra våningen. Bilden visar en kall februarieftermiddag uppe på Kronogårdsberget med utsikt över Kikkejaur. Om man tittar noga till höger i mitten på bilden (förstora den gärna), kan man se en av isbanorna på sjön som används till vintertestning.

This is the image I sold to Hotel Laponia as a wallpaper. I think it looks great, it is very large. The image shows an cold February afternoon up at the Kronogård mountain with a view over Kikkejaur lake. If you look at the right at the picture (enlarge it), you can se one of the ice tracks that is used for car wintertesting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

https://bestvpncanada.ca/