Early winter morning

Sometimes is so worth it, setting the alarm before 6 a.m., take the snowmobile up to the mountain where the snow still lies thick both on the ground and on the trees. Despite the cold outside look of the cabin, it was warm and nice inside.
They talk about different signs of spring in our country now. I guess we have to wait a little bit longer for it. I am happy for that.

Ibland är det bara så värt det, att ställa väckaren på tio i sex och ta skotern upp på berget. Där är det gott om snö, både på träden och på marken. Vid ett par tillfällen sjönk jag mot botten, snön nådde mig till midjan. Stugan var varm och skön inuti, trots den kalla utsidan.
Det pratas om vårtecken nu, sångsvanar, fågelsång, spirande blommor. Det lär nog dröja ännu några veckor innan våren kommer hit upp.
Bölund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

https://bestvpncanada.ca/