Merry Christmas/God Jul

With a week left until Christmas Eve, I want to wish you all a Merry Christmas and a Happy New Year. A friend of mine thought that I would, for once, publish a picture of the photograper, not just nature photos. Not something I like, but here you go…. Some nature I had to include though, that’s where I like to be most.
Live, do what you like to do, enjoy every day of your life, laugh, have fun and spend time with those you like. To quote Dalai Lama, about what surprises him most:

“Man surprised me most about humanity. Because he sacrifices his health in order to make money. Then he sacrifices money to recuperate his health. And then he is so anxious about the future that he does not enjoy the present; the result being that he does not live in the present or the future; he lives as if he is never going to die, and then dies having never really lived.”

Merry Christmas to all of you!

Med en vecka kvar till jul vill jag passa på att önska alla mina vänner här på FB en God Jul och ett Gott Nytt År. Julkort skickar jag numera inte, men träffar jag er får ni gärna en julkram! Vill samtidigt passa på att tacka för de julkort som jag fått, både i vanlig post och digitalt. Det uppskattas.
Fick en uppmaning av en vän igår kväll att för omväxlings skull lägga ut en bild även på fotografen, och inte bara på de vanliga naturbilderna. Helt emot mina principer, men okej då… Men lite natur måste ju få vara med, det är ju där jag trivs bäst!
Lev, gör det ni tycker om att göra, ta vara på varje dag ni får, skratta, ha kul och umgås med de personer ni tycker om. För att citera Dalai Lama, om vad som förvånar honom mest:

”Människan. Hon offrar hälsan för att hon ska tjäna pengar. Sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan. Och så är hon så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden. Hon lever som hon aldrig skulle dö. Och så dör hon utan att någonsin ha levt”

God Jul allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

https://bestvpncanada.ca/