Vårkänslor

Vår

Trots att vi bara är i mitten av mars, så har jag börjat få vårkänslor. Underbart, men en månad tidigare än normalt. Nu i helgen har kylan kommit tillbaka, förra veckan hade vi plusgrader till och med på nätterna, vilket är ovanligt här uppe. Jag gick en sväng efter skoterspåret ner mot bäcken förra helgen. Den hade börjat porla riktigt ordentligt, så jag kröp ner på alla fyra och försökte hitta lite vårtecken. Och dom fanns där. Det som växer på bilden ovan har jag ingen aning om vad dom heter, men de ser ut som små trattar. Kanske någon typ av svamp?

Vår2

Bäcken flödade på, även om isen ligger tjock på sjön.

Vår3

Här ännu en liten växt, som stack upp ur snön bredvid badstranden. Tanken på bad känns dock långt borta.

 

 

 

2 Comments on “Vårkänslor

  1. Hej ! Ja nog har vintern varit märklig i år … Sällan vi har så mild Januari och Februari som i år … I dag vaknade jag och kikade ut genom fönstret … Oj, 3 dm ny snö … Som sagt märkligt …
    Men våren är i faggorna det känns … Såg ett Gräsandspar häromdan vid sjön och det är tidigt …
    Snygga bilder ! // Maria 🙂

  2. Håller med dig Maria! Vi har haft plusgrader länge nu, men nu i morse var det 11 minus. Härligt! Så jag hoppas att vi får ha vårvinter lite till, så att vi kan köra lite skoter! Tack så mycket och ha det gott! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

https://bestvpncanada.ca/